Anu

Moi!

Olen Anu, toimintaterapeutti ja vammaistyön lähihoitaja. Oma kiinnostukseni on lasten toimintaterapiassa. Lisäkoulutuksia olen käynyt tunteiden hallinnan sekä hahmottamisen ja toiminnan ohjauksen tukemiseen liittyen. Olen käynyt myös GOAL (hieno- ja karkeamotoriikan testi) sekä sensomotoristen perusvalmiuksien kliinisen havainnoinnin arviointikoulutukset. Teen arviointeja sekä terapiaa, joka voi toteutua niin yksilö- kuin ryhmäterapiana.

Olen kolmen lapsen äiti ja ymmärrän oman kokemukseni kautta, mitä on erityislapsen vanhemmuus ja terapia osana lapsen ja perheen arkea. Käytän tätä kokemusta hyväkseni työssäni ja vanhempien kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Minulle tärkeää on löytää lapsen omat kiinnostuksen kohteet ja sisäinen motivaatio tekemiseen. Pelit, lelut, keinut ja erilaiset aistimateriaalit tulevat asiakkailleni tutuiksi ja niiden avulla harjoitellaan asiakkaan tarpeesta riippuen hahmottamista, oman toiminnan ohjausta, aistimusten säätelyä, tunteiden hallintaa tai jotakin muuta, mikä asiakkaan tavoitteena on.

Toimintaterapiassa vain mielikuvitus on rajana!

Ota Yhteyttä:

Puh. 050 410 9229

anu.toimintaterapia@gmail.com

Huom!

Toimin osoitteessa Keskuskatu 20, Riihimäki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *