Kata

Moi! Olen Kata, kahden lapsen äiti, fysioterapeutti ja viittä vaille valmis terveystieteiden ja psykologian maisteri. Famissa pääsen yhdistämään työelämässä ja opintojen kautta keräämäni monialaisen osaamisen sinun hyväksesi toimiessani sekä fysioterapeuttina että psyykkisenä valmentajana.

Naisten ja tyttöjen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen on erityisen lähellä sydäntäni, ja löydätkin minulta äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian erityisosaamista. Minulla on lisäksi toinen jalka vahvasti liikunnan ja urheilun maailmassa, ja liikuntavammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus ovat minulle tuttua puuhaa. Omat liikuntaharrastukseni ovat vaihtuneet tavoitteellista urheilusta liikkeen ja liikkumisen ujuttamiseen arkeen sekä fiiliksen mukaan treenaamiseen. Kannustan myös Sinua ylipäätään olemaan liikkeessä ja käyttämään kroppaasi mahdollisimman monipuolisesti – harjoittelu on vapaaehtoista, liikkuminen välttämätöntä!

Tyyppinä olen nopeasti ja monesta asiasta innostuva, utelias ikuinen opiskelija. Syvä mielenkiintoni ihmisen liikettä, toimintaa ja käyttäytymistä sekä kehon ja mielen yhteyttä kohtaan veikin minut opiskelemaan lisää, ja valmistun pian psykologiksi. Ohjaan Sinua harjoittamaan psykologisia taitojasi niin urheiluun, elintapoihin, työhyvinvointiin tai vanhemmuuden haasteisiin liittyen. Erityisen mielelläni työskentelen äitien jaksamisen, hyvinvoinnin ja voimaantumisen edistämiseksi.

Ota Yhteyttä:

Puh. 040 595 2947

katariina.forsblom@fysemotion.fi

Huom!

Olen siirtynyt toimimaan Keskuskatu 20, Riihimäki. Sensofunctionin tiloihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *