Siiri

Hei! Olen Siiri; osteopaatti, joogaohjaaja ja kahden lapsen äiti. Familla vastaan osteopatiasta sekä henkilökohtaisesta joogaohjauksesta.

Olen loputtomasti kiinnostunut liikkuvasta ihmisestä, josta osteopatian periaatteiden mukaisesti ei voida erotella kehoa ja mieltä. Ihminen nähdään kokonaisuutena, ja osteopaattisen hoidon tavoite on löytää tasapainon tila, jossa terveys pääsee ilmentymään.

Ukon, että voima, tasapaino, rakkaus ja ilo löytyvät sisältämme. Olenkin valinnut poluikseni osteopatian ja joogan, sillä molemmissa asiakas nähdään aktiivisena toimijana ja oman kehonsa parhaana tuntijana. Terapeuttina pyrin tukemaan kehon omia prosesseja, ja näin tuottaa pysyviä hoitotuloksia.

Ota Yhteyttä:

Puh. 044 546 2633

siiri.himberg@gmail.com

osteopaattiriihimaki.fi

Huom!

1.6.2020 siirrän toimintani Punaisen talon tiloihin.

Pohjoinen asemakatu 10, Riihimäki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *