Tiia

Heippa, olen Tiia fysioterapeutti ja kahden lapsen äiti. Olen erikoistunut äitiys-ja lantionpohjan fysioterapiaan. Lisäksi olen physiopilates- ohjaaja (Taso II) sekä koulutettu hieroja. Vastaanotollani saat apua erilaisiin lantionpohjan toimintahäiriöihin sekä tuki-ja liikuntaelin vaivoihin kuten selän, hartiaseudun tai alaraajojen toimintahäiriöihin ja kiputiloihin. Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin naiset, miehet kuin lapsetkin. Yksilöterapian ohella ohjaan pienryhmissä physiopilatesta ja mamapilatesta raskaana oleville ja synnyttäneille. Minulle voit varata aikoja torstai iltoihin tai lauantai aamuihin.

Terapiassa hyödynnän manuaalista osaamistani mm. faskiamanipulaatiota (Taso I), jolla voidaan palauttaa kehossa liikkeen laajuus ja kivuttomuus manipuloimalla faskiaa tarkasti määritetyltä alueelta. Physiopilatesta hyödynnän yksilöterapiassa löytäen juuri sinulle sopivan luonnollisen liikkeen kehoa kokonaisvaltaisesti vahvistaen. (Minulla on käytössä ultraääni vatsalihasten ja lantionpohjan lihasten kuvantamiseen. Lisäksi lantionpohjan terapiassa käytän emg-mittausta ja kivutonta sähköhoitoa lantionpohjanlihasten toiminnan palauttamiseen.) Suluissa olevaa ei välttämättä tähän yksilökuvaukseen tarvi. Tulee varmaan yleisesti äitiysfysioterapian alle?

Minulle on tärkeää, että tulet vastaanotollani kohdatuksi sellaisena kuin olet. Opit ymmärtämään kehosi toimintaa ja löytämään oikeanlaiset keinot toiminnan palauttamiseen.

Ota Yhteyttä:

Puh. 040 556 4817

Lähetä Viestiä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *