Osteopaatti on erikoistunut kehon toiminnallisten häiriötilojen tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Vastaanotolle hakeudutaan usein selän, niskan, ylä- tai alaraajojen kiputilojen tai päänsäryn johdosta. Muita tyypillisiä vaivoja ovat työ- ja urheiluperäiset rasituskivut, huimaus, leukanivelen alueen kivut, stressin aiheuttamat vaivat sekä toiminnalliset ruoansulatuselimistön vaivat. Osteopaatti AMK on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattilainen,

Naisille osteopaattinen hoito on vaikuttavaa kaikissa elämän vaiheissa aina murrosiän kasvupyrähdyksistä mahdollisten raskauksien, ruuhkavuosien kautta vaihdevuosien jälkeiseen naisen sisäisen viisauden kulta-aikaan. Osteopatiasta voi olla apua myös esimerkiksi fibromyalgiassa, endometrioosissa sekä imetyksen aikana.

Osteopaattinen hoito on miellyttävää ja soveltuu hyvin myös raskauden ajan vaivoissa sekä vauvoille. Vauvojen hoito on hyvin lempeää, ja voi olla avuksi esimerkiksi kielijänteen operoinnin jälkeen, koliikissa tai refluksissa. Vauva on hyvä tuoda hoitoon syntymän jälkeen, jotta syntymän aiheuttamat jännitteet pääsevät purkautumaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tavallinen hoitokäyntimäärä on 3-5 käyntiä. Akuutteihin vaivoihin saattaa riittää yksi hoitokäynti. Hoitokäynnin kesto on 60 min.

Osteopaatin vastaanotolla tarkastellaan sinua ja terveyttäsi kokonaisuutena, ja pyritään löytämään ja hoitamaan vaivan todellista aiheuttajaa.

 

Kysy lisää:

Siiri Himberg

Puh. 044-546 2633 siiri.himberg@gmail.com